- Mijn specialiteiten

Mijn specialisaties

Als gediplomeerd pedicure - en lid van brancheorganisatie Provoet - ben ik me na de basisopleiding verder aan het verdiepen in specialisaties en technieken. Zo word ik nog meer allround in het uitoefenen van mijn beroep.
 

In  2021 kan ik u dan de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Nagelbeugel techniek

Het aanbrengen van de Podofix plakbeugel.

De beugel kan voor nagenoeg alle soorten van vervormde, pijnlijk ingegroeide of gekrulde nagels gebruikt worden.

Het voordeel van de beugel is, dat hij gebruikt kan worden als in de nagellwal geen ruimte is voor draadbeugelhaakjes. De Podofix beugel wordt geplakt, de werking is hetzelfde als de draadbeugel.

Teennagel reconstructies

Gelacy is een uniek product binnen de praktijk. Het is geen gel en geen acryl, maar het bezit alle positieve eigenschappen van harde gel en acryl. Het is licht van gewicht, loopt niet uit, dus de pedicure heeft alle tijd voor het modelleren. Het hardt vervolgens uit onder een led-lamp. 
Kan eventueel ook in iedere gewenste kleur gelakt worden.

Gelacy ziet er heel natuurlijk uit, dus ook geschikt voor mannennagels.
 

Het kan o.a. toegepast worden voor reconstructies van mycose (schimmelnagels). De pedicure beoordeeld per nagel of het tot de mogelijkheden behoort.

 

 

 

 


 

 

Nagels lakken

In mijn salon kunnen uw nagels gelakt worden in mooie kleuren.
Er is keus uit nagellak en gelpolish. 
De gelpolish droogt onder de led-lampen en blijft tot wel 4 weken mooi op de nagels.

Er wordt gelakt met Golden Rosé en Victoria Vynn

 

 

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.